Vergoeding

Vergoeding van Zorg

Psychologenpraktijk Nuth heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars in Nederland. Onder aan deze pagina vindt u een overzicht van zorgverzekeraars waarmee wij een contract hebben. Binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) wordt onderscheid gemaakt tussen de basis GGZ en de specialistische GGZ. Beiden zijn opgenomen in de basisverzekering en worden daarom vanuit uw zorgverzekering vergoed. Behandelsessies worden aan het eind van elke maand rechtstreeks door ons gedeclareerd bij de gecontracteerde zorgverzekeraars waarbij u verzekerd bent. Wel moet u rekening houden met het eigen risico; dat moet u zelf betalen. De hoogte van het eigen risico wordt jaarlijks door de overheid bepaald. In 2022 bedraagt het eigen risico €385

De nieuwe bekostiging van de geestelijke gezondheidszorg 2022.

Voor meer informatie zie onderstaande link:

Zorgprestatiemodel

In Nuth werken we allemaal volgens het principe ‘planning = realisatie’

Dat wil zeggen: De tijd die voor u in de agenda was gepland bepaalt het tarief. Ook als het consult in werkelijkheid iets langer of korter duurde. Dit wordt ook wel het principe van planning = realisatie genoemd. Als een consult meer dan 15 minuten afwijkt van de tijd die voor u in de agenda stond gereserveerd, dan wordt het consult alsnog achteraf aangepast op basis van de realisatie.

 

 

No-Show

Psychologenpraktijk Nuth hanteert duidelijke voorwaarden en tarieven voor no-show of te laat geannuleerde consulten. Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren, per telefoon of e-mail, geannuleerd te worden. In het geval van een no-show of te laat geannuleerde afspraak wordt €60,- bij de cliënt zelf in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

 

Supervisie

Twee van de behandelaren binnen Psychologenpraktijk Nuth bieden de mogelijkheid tot het volgen van supervisie of leertherapie. Dit kan in het kader van de opleiding tot GZ-psycholoog, cognitief gedragstherapeut, psychotherapeut, klinisch psycholoog en EMDR-therapeut. Neem telefonisch of per e-mail contact om te informeren naar de tarieven van supervisie en leertherapie.

Contracten