De Praktijk

Psychologenpraktijk Nuth

Psychologenpraktijk Nuth (PPN) is een samenwerkingsverband (kostenmaatschap) van zeven vrijgevestigde, deskundige psychologen die allen werken voor eigen rekening en risico. U kunt bij de praktijk terecht voor therapie, psychodiagnostisch onderzoek en supervisie. PPN biedt zowel kortdurende behandelingen in de basis GGZ (BGGZ) als langer durende behandelingen in de specialistische GGZ (SGGZ) aan adolescenten en volwassenen in de regio Zuid-Limburg. Middels onze nauwe samenwerking combineren we jaren van ervaring met grote diversiteit van methodieken en stellen we hoge kwaliteit van zorg voorop.


Zorgvisie

Iedereen heeft weleens een periode dat het allemaal even tegenzit. Vaak is het een combinatie van factoren die ervoor zorgt dat u door de bomen het bos niet meer ziet. In dat geval kan het nuttig zijn om met een psycholoog te praten. Denk niet te lang “ik moet er alleen uitkomen” of “het moet eerst erger worden”. Juist als u er vroeg bij bent, kan een psycholoog goed helpen.

Therapie vergt soms hard werken en doorzettingsvermogen. Een nauwe samenwerking tussen therapeut en cliënt is hierbij van groot belang. Wij doen ons uiterste best u te ondersteunen waar nodig, aan te sluiten bij uw beleving en bieden u nuttige handvatten. Wat betreft therapie geldt bij ons: zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. 

Ons Team

Esmé Erkens

GZ-Psycholoog

Marie-Anne Haenen

Klinisch Psycholoog en Psychotherapeut

Rebecca Lambrichs

GZ-Psycholoog

Jan Oosterwijk

GZ-Psycholoog en Psychotherapeut

Piet Roijen

GZ-Psycholoog

Linda Smeekes

Psychotherapeut

PaulienRammelt

Paulien

Praktijkassistente